Title Image

RADHUSEN

BRF VITSIPPSBACKEN

Nu bygger vi vidare på Torps Gård! 17 nya radhus 5 rum och ca 150 kvm i 3-plan, perfekt anpassade för den moderna familjen. Radhusen är väl genomtänkta för att passa en aktiv vardag. Husen ligger högst upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Varje hem består av fem rum och kök fördelade på ca 150 kvadratmeter i tre plan. Kök, matplats och vardagsrum ligger i markplan, i en öppen och social lösning med direkt utgång till den mysigt inramade uteplatsen. Här finns också ett av hemmets badrum och en praktisk tvättstuga. På våning två ligger de mer privata delarna – tre sovrum, ett extra allrum och badrum. På våning tre finns, förutom ytterligare ett sovrum, en takterrass. Härliga vyer härifrån där många av husen även har vätternutsikt.

INTERIÖR

God design och robusta material är våra ledord när det kommer till inredning. Alla material utvalda med omsorg och är genomgående av hög kvalitet och standard. Det första du möts av är hallen med klinkergolv som sedan övergår i parkettgolv i alla rum.

Köket är stilrent i grundutförande med släta vita luckor från HTH, keramikhäll och inbyggd mikrovågsugn. Helkaklade badrum på varje plan, det ena med badkar det andra med dusch borgar för att täcka hela familjens behov.

Du som vill sätta din egen prägel på köket kan välja bland flera olika sorters luckor, kakel, bänkskivor i massivt trä eller granit, och det finns flera vitvarupaket. Valmöjligheter finns även för bla belysning, handdukstorkar och golvvärme.

FASAD

Radhusen är utformade för att smälta in i naturen på platsen. Färgskalan är lugn och dov och ytskikten har hög materialnärvaro. Framsidan är asfalterad med avskiljande spaljé mellan husen. Här får såväl bilparkering plats som eventuella möbler.

Baksidorna är privata med färdig gräsmatta och planterade häckar mellan trädgårdarna. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen med rymligt trädäck. Därifrån kan du gå direkt ut till en härlig altan och vidare barfota ut i gräset.

PLANLÖSNING & SITUATIONSPLAN

Planlösningen är noga genomtänkt och varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En trappa upp finns 3 sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan du enkelt göra om till ytterligare ett sovrum om familjens behov skulle förändras. På våning tre finns, förutom ytterligare ett sovrum, en takterrass. Härliga vyer härifrån där många av husen även har vätternutsikt.

Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Det sistnämnda gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.